Anasayfa
Perde Arkası
Spor
Köşe Yazarları
Günün Haberleri
Email Üyeliği
Haber Arşivi
Sakarya Yenihaber Künye
İletişim
Email Listemize üye olun, haberler ayağınıza gelsin
Yuxek Web Tasarım - Programlama
PERDE ARKASI
perdearkasi@sakaryayenihaber.com
PERDE ARKASI

Sapanca eski İl Genel Meclis Üyesi Şirin vefat etti

Bu yazıyı yazdırmak için tıklayın..
Bu yazıyı arkadaşınızda göndermek için tıklayın..
Bu yazı hakkında yorum yazmak için tıklayın..
Sapanca eski İl Genel Meclis Üyesi Şirin vefat etti

Sapanca eski İl Genel Meclis Üyesi ve Belediye Başkanvekili Mehmet Yaşar Şirin, önceki gün vefat etti. Geçen dönem AKP'den Sapanca İl Genel Meclis Üyesi seçilen Mehmet Yaşar Şirin, bir süredir İstanbul Üniversitesi (Çapa) Tıp Fakültesi'nde tedavi görüyordu.
Şirin'in cenazesi dün Sapanca Camii Cedit'te öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Kemer Aile Mezarlığı'nda defnedildi. Şirin'in cenaze törenine Milletvekilleri Hasan Ali Çelik ve Recep Yıldırım ile çok sayıda partili ve vatandaşı da katıldı.


YÖÇEYDER'in
sıkıntılı günleri

Bütçeleri sıfırı gören ve sıfır parası kalan Yetim ve Öksüz Çocuklar Eğitim ve Dayanışma Derneği (YÖÇEYDER), derneklerine kayıtlı 215 aileye yardım yapamamanın sıkıntısını yaşıyor.
Önceki gün yaptığı açıklamada hayırseverlere seslenen ve destek isteyen YÖÇEYDER Şube Başkanı İsmail Eminler'in, özellikle bu kış şartlarının en iyi şekilde ailelerin atlatabilmesi için var gücüyle çalıştığı söyleniyor.
Hayırseverlere çağrıda bulunduğu gibi işadamları ile de görüşmeye başladığı ifade edilen İsmail Eminler'in, derneklerinin içinde bulunduğu zor durumu anlattığı da gelen duyumlar arasında.

Türkiye Partisi'nde
eleştiri alarmı

AKP'den ayrılan Abdüllatif Şener'in kurduğu Türkiye Partisi'nde, teşkilatlanma çalışmaları devam ederken, il ve ilçe yönetimlerinde son günlerdeki gündem parti içindeki muhalefet sesleri.
Parti içi yönetimi her platformda eleştirdiği dile getirilen bu muhalefetin bir bayan olduğu şüphesine kapıldığı söylenen Türkiye Partisi yöneticileri, parti içinde muhalefet ve sert eleştiri yapan bu parti üyesini bulmak için büyük mesai harcıyor.
2011 yılında yapılacak olan milletvekilliği seçimlerine güçlü girmek isteyen Türkiye Partisi İl ve Adapazarı İlçe Yönetimi'nde herkesin, bu üyeyi tespit ederek önce eleştirdiği noktalarda yanılgısını kanıtlamayı düşünüyor.

SAGİAD'dan dergi

Yenidoğan Mahallesi'ndeki yeni yerlerine geçtikten sonra değişim sürecine giren Sakarya Genç İşadamları Derneği (SAGİAD), faaliyetlerinin yer aldığı dergiyi yayınlamaya başladı.
SAGİAD Bülten adı altında yayın hayatına başlayan 4 sayfalık dergide dernek olarak yapılan faaliyetlerin yanı sıra, çeşitli reklamlar da yer alıyor.
Dün gerçekleştirilen ve Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli'nin de katıldığı toplantı sonrasında dağıtılan dergi ise SAGİAD üyeleri tarafından ilgiyle takip edildi.
Derginin ilk sayısı için de tüm üyelerin ortak noktası ise şuydu: "İleriki sayılarda daha iyi olacağız'.

DP İl Başkanlığı
krizi sürüyor

Anavatan Partisi ile gerçekleştirdikleri birleşme sonrasında ülke genelinde ve ilimizde büyük bir ivme kazanan ve bir ankete göre yüzde 10 barajını da aşan Demokrat Parti'de bir süredir yaşanan il başkanlığı krizinin devam ettiği söyleniyor.
Birleşmenin sonrasında da İl Başkanlığı görevini yürüten Mehmet Mangıroğlu'nun artık il başkanlığı seçimine gitmesini isteyen bazı partililerin sayısının her geçen gün arttığı öğrenilirken, eski DP'lilerin ise Mangıroğlu'ndan memnun olduğunu söylediği de ileri sürülüyor.
Bu konuda genel merkezin görüşünü alacak olan Demokrat Partili yöneticilerin ise büyük ihtimal Mehmet Mangıroğlu ile yeniden çalışma kararı alacağı da söyleniyor. Ancak Anavatan Partisi'nden birleşmeye katılar partililerin bu konuda rahatsız oldukları söyleniyor.


Halkın Sesi

Bisiklet sürücüleri
minibüsçülerden
şikayetçi

Ulaşımda bisiklet kullanmayı tercih eden vatandaşlar sürücülerden dertli. Gazetemizi arayan bir okurumuz yılardır şehir içinde bisikletle ulaşımını sağladığını belirterek, sürücülerin bisikletlilere karşı hoşgörülü davranmadığını söyledi. Özellikle minibüsçülerden dert yanan okurumuz tepkisini şu sözlerle dile getirdi: "Yolda giderken minibüsler üzerimize üzerimize sürerek bizi sıkıştırıyorlar. Neredeyse çiğneyip gidecekler. Bisikletlilere karşı böyle bir tutumu kınıyorum. Bu konuda sürücülerin duyarlı olmasını sağına soluna iyi bakmasını istiyorum."

Günün Dedikodusu

Sapanca'da kimi ağırlayacak

Son zamanlarda iş hayatında ve siyasette hızlı çıkışı ile bilinen, ilimiz eşraflarından genç kuşak iş adamı, önümüzdeki günlerde, Sapanca'da ünlü birini ağırlayacağı konuşuluyor. Yakın zamanda ilimize bir spor kulübünün davetlisi olarak katılan ünlüyü ağırlamak için hazırlıklarını sürdüren genç siyasetçi, sanatçının kalacağı otelde bile şimdiden rezervasyon yaptığı konuşuluyor.
Yazı Tarihi : 14 Şubat 2010 Pazar

Köşe Yazarları

TCMB DÖVİZ

  ALIŞ SATIŞ
USD 1.4994 1.5066
EUR 1.9241 1.9334

SAKARYA'DA HAVA


Çok Bulutlu

23°

Hissedilen : 23°
Nem Oranı : %65
Görüş : 9.99 km

BUGÜN YARIN
Akşam Yağmurlu Çok Bulutlu
   

NÖBETÇİ ECZANELER

Tuğba Eczanesi
Bankalar Cad. Kent İş Merkezi No:31
Tel : 2819896
Serin Eczanesi
Yeni Doğan Mah. Fabrika Cad.no:3
Tel : 2724300
Kent Eczanesi
Karaman
Tel : 2212951
Efe Eczanesi
Serdivan
Tel : 2111265