Anasayfa
Perde Arkası
Spor
Köşe Yazarları
Günün Haberleri
Email Üyeliği
Haber Arşivi
Sakarya Yenihaber Künye
İletişim
Email Listemize üye olun, haberler ayağınıza gelsin
Yuxek Web Tasarım - Programlama
Mustafa ERKAYA
mustafaerkaya@sakaryayenihaber.com
Mustafa ERKAYA

Fikstür avantajları

Bu yazıyı yazdırmak için tıklayın..
Bu yazıyı arkadaşınızda göndermek için tıklayın..
Bu yazı hakkında yorum yazmak için tıklayın..
Fikstür seçimlerinden evvel yönetim kadroları ve teknik adamlar heyecan duyguları içerisinde olurlar. Tabi taraftarlar da.
Fikstür avantajları sporun içinde hesap yapmalar açısından önemlidir. İlk maçların seyirleri bir takımın kaderini de önemli ölçüde belirler.
Sakaryaspor'da fikstür heyecanı vardı ve Belediye Vanspor ile deplasmanda puan savaşına gidilecek. Çeşitli yorumlar yapılıyor. Benim düşüncelerime göre işin korku yönü olmamalı. Yola girildi, takımımızın belirli bir avantajı var rakibine göre. O da kadrosunu muhafazasıdır.
Takımların başarılarına bakıldığında kadrolarını birkaç takviye ile güçlendirenler başarılara imza atabiliyor. Takımımımız dışarıdan transfer yapamıyor. Geçen seneki kadrosunu muhafaza ediyor. Bir iki futbolcunun yokluğu fark edilecek gibi gözükmüyor.
Bir arada iki sezon oynayacak kadronun elde olması avantajı var. Vanspor maçından alınabilecek bir galibiyet kendi evimizde oynayacağımız maçı karnaval havasına dönüştürür.
İşte o zaman fikstür avantajları lehimize çalışmaya başlar. İstenilen Sakaryaspor efsanesi geri döner. Yönetimin yapacağı, gayret edeceği tek şey eldeki mevcut kadrodan parçaların kopmaması olmalıdır.
Moral gecesi ile sporcular psikolojik rahatlığa erdiler. Sıkı idmanlar, daha sonra ikincisi başlayacak olan kamp çalışmaları ile zor çalışmalar geçirecek sporcuların işlerinin zorluğu iyi bilinmelidir.
Köprülerin altından çok sular akan geçen sezondan beri kalecimiz Cüneyt Çelik'in gitme arzuları var. Bu sezon mevkide rekabet yaşanacak. Kaleci Erol ile de zaman zaman sorunlar yaşanıyor. Gönüller Cüneyt Çelik'in kalmasından yana en iyi hesabı yapacak olan da kendisidir. Bu mevki sancılı gibi geliyor bana.
Yazı Tarihi : 31 Temmuz 2010 Cumartesi

Köşe Yazarları

TCMB DÖVİZ

  ALIŞ SATIŞ
USD 1.4994 1.5066
EUR 1.9241 1.9334

SAKARYA'DA HAVA


Çok Bulutlu

23°

Hissedilen : 23°
Nem Oranı : %65
Görüş : 9.99 km

BUGÜN YARIN
Akşam Yağmurlu Çok Bulutlu
   

NÖBETÇİ ECZANELER

Tuğba Eczanesi
Bankalar Cad. Kent İş Merkezi No:31
Tel : 2819896
Serin Eczanesi
Yeni Doğan Mah. Fabrika Cad.no:3
Tel : 2724300
Kent Eczanesi
Karaman
Tel : 2212951
Efe Eczanesi
Serdivan
Tel : 2111265