Fenerbahçeli Başkan'a sarı kırmızı kanarya
21 Şubat 2012 Salı
BAŞLIKLAR
- Dünya ve İnci'nin koyu sohbeti
- Kongre sürecinde 3 günlük ara
- Basın mensupları spor salonu, sauna,
- Türk hamamı ve havuz keyfi yapacak
- Halkın Sesi
- Dolmuşçu
- esnafına
- çağrı var
Sakarya Ötücü Kuşlar ve Serinofil Derneği tarafından Orhangazi Kültür Merkezi'nde düzenlenen "Bülbül Ötümlü Kuşlar Yarışması" sonunda Fenerbahçeli Adapazarı Belediyesi Başkan Yardımcısı Rıdvan Sezer'e sarı-kırmızı kanarya hediye edildi.
Koyu bir Fenerbahçe taraftarı olan Rıdvan Sezer, sarı bir kafesin içinde kırmızı bir kanarya görünce şaşırsa da durumu belli etmemeye çalışarak "Ne yapalım buda kırmızı kanarya." diyerek hediye edilen kanaryayı aldı ve bu nazik davranışlarından ötürü kanarya sevenlere teşekkür etti.
Dünya ve İnci'nin koyu sohbeti
Hendek Belediye Başkanı Ali İnci ve DP GİK Üyesi Ali Dünya, AKP Eski İl Başkan Yardımcısı Ahmet Reşat Doğan'ın babası Halıcı Ferit Doğan'ın cenazesinde hazır bulundu.
Cenaze sonrası Dünya ve İnci bir araya geldi. Koyu bir sohbete koyulan ikili cenazeden ayrıldı.
Öte yandan cenazeye siyaset ve iş dünyasından çok sayıda ismin katılması dikkatlerden kaçmadı.
Kongre sürecinde 3 günlük ara
MHP'de ilçe kongreleri önceki gün Hendek İlçe Teşkilatı Olağan Genel Kurulu ile devam etti.
Hendek İlçe Kongresi ile 16 ilçeden 13'ü tamamlanmış oldu. 3 günlük aranın ardından gözler Cuma günü Karapürçek İlçe Kongresi'nde olacak.
MHP'de merakla beklenen Serdivan ve Adapazarı ilçe teşkilatlarının kongreleri ise Cumartesi ve Pazar günü yapılacak.
Adapazarı İlçe Teşkilat Kongresi'nin tek adaylı yapılmasına kesin gözüyle bakılırken, Serdivan İlçe Teşkilat Kongresi için sürpriz bir ismin başkanlığa aday olabileceği konuşuluyor.
MHP'de hafta başından itibaren ise il kongresi için geri sayım başlayacak. İl kongresinin ise Nisan ayında yapılmasının planlandığı öğrenildi.
Basın mensupları spor salonu, sauna,
Türk hamamı ve havuz keyfi yapacak
Şehir merkezindeki ilk 5 yıldızlı otel olma özelliğini taşıyan Elmas Garden Inn Wellness & Spa bugün Aura Spa Merkezi'ni hizmete açıldı.
Merkezde, spor salonu, sauna, Türk hamamı ve havuz bulunurken otel yönetimi iddialı oldukları bu merkezin tanıtımı için ilk olarak basın mensuplarını ağırlamayı uygun görmüş.
Bugün 14.00-17.00 arasında merkezde medya mensupları spor salonu, sauna Tük hamamı ve havuzun keyfini çıkararak sunulan bu hizmetleri deneme imkanı bulacak.
Havaların soğuk olduğu şu günlerde aman hamamdan çıktıktan sonra rüzgâra kapılıp hasta olmayın diyerek bizde bu davete katılacak herkese iyi keyifler diliyoruz.
Halkın Sesi
Dolmuşçu
esnafına
çağrı var
Şehir içi trafikte bazı dolmuş şoförlerinin duyarsızlığı diğer sürücüleri çileden çıkartıyor. Gazetemizi telefonla arayan bir okurumuz, bazı dolmuş şoförlerinin trafikte uygunsuz ve kural dışı hareket ederek, yaya ve araç trafiğini tehlikeye attığını belirtti. Şehirde trafik sıkıntısı yaşandığını ve sık sık kilitlenen trafik nedeniyle zor saatler geçirdiğini dile getiren okurumuz, buna bir de dolmuş şoförlerinin duyarsızlığının eklenmesiyle sorunun daha da büyüdüğünü kaydetti. Durak harici indi-bindi yapan ve kendi güzergâhında seyrederken yolcu kapmak amacıyla ani manevralar yapan bazı dolmuş şoförlerinin, diğer araçları riske atarak kaza tehlikesi yarattığını söyleyen okurumuz, bu konudaki şikâyetini dile getirdi ve şoförlere dikkatli olmaları çağrısında bulundu. Bu dolmuş şoförlerinin de trafikte seyreden diğer bütün sürücüler gibi kurallara uyması gerektiğini bildiren okurumuz, "Trafik yetkilileri bu konuda daha dikkatli olmalı. Şehir trafiğini tehlikeye atan kim olursa olsun cezalandırılmalı" dedi.