Gol atamazsan puan gelmez
21 Şubat 2012 Salı
Yaptığın işi seveceksin. Ayrıca doruk noktaya çıkmak içinde mücadele vereceksin. Kendine inanmazsan. Karşındakini büyük görürsen. Aşağılık duyguları içinde yaşarsın.
Konyaspor'un, Sakaryaspor önünde ne büyüklüğü vardı. İlk Sakarya galibiyetiyle yükselme devrine geçtiler. Puan cetvelinde de çok iyi yere geldiler. Şimdi de Süper Lig'de neden olmayalım diyorlar. Bizde hala alçalma devrini yaşıyoruz.
Sakaryaspor'a gelince iyi kücadele içinde maçı tamamladılar. Belki de üç puanı alacak gol pozisyonları bile yakaladılar. Gol atamazsan puan yazmazlar adama. Selim'in, Bünyamin'in, Kerem'in, Çağlar'ın gol pozisyonları var. Karambollere bir şey diyemem,. Toplara çok sert vurmalı gollere iki gol yazılmaz. Ne yapalım bizimkiler böyle yapıyorlar.
Sözüm Bünyamin'e. Daha gençsin gücün kuvvetin yerinde. Futbol için her şeyin var. Önüne düşürdüğün pozisyonu biraz daha taşıyıp golü atmalıydın. İşte o zaman Bünyamin olurdun. Yılmaz Vural'ın gelişiyle gençlerimizde kadroda yer bulmaya başladı. Çağlar artık kendini futbola vermeli. Hele hele itirazları asla olmamalı. Çağlar'ın futbol oynamaya çok müsait fiziki yapısı var Hakan Şükür misali.
Hakan Şükür forvet olarak Bursa'ya transfer olduğunda Teknik direktör olarak Dorde Miliç takımın başındaydı. Hakan Şükür yedek bile kaldı. Yılmadı. Yılmaz Vural'ın teknik direktör olarak gelmesiyle de yükselişe geçti. Türk futbolunun yıldızı oldu. Şimdi gençler bundan sonra her şeyinizi ortaya koyarak oynamalısınız. Ligde 7-8 galibiyetin çok şeyleri değiştireceğini bilip üç puanlı maçlara odaklanmalısınız.