1968 Sakarya Karması

O yılların en güçlü Sakarya karmalarından biri. Şehrimizin yetiştirdiği ünlü spor oluşan kadro davet edilen Türk futbolunun en büyük takımlarından Fenerbahçe.

Sakaryalı hemşerilerimiz futbolu sever. Stada akın akın gelir. Takımlarını desteklerdi. Fenerbahçe’de kaleci Yavuz, Yılmaz ve Abdullah gibi ünlü sporcularıyla gelmişler,. Hakemlerimize baktığımızda Arifiye Okul Müdürü Akman Bey ve Besim müsabakada büyüklerimiz olarak görev almışlar.

Arşiv yetiştirdiği ünlü Vahit Amasyalı’dan. Vahit Amasyalı, Güneşspor ve Yıldırımspor’dan sonra Hacettepe ve Kayserispor formaları giyen spor elçimizdir. Kendisine teşekkürü bir borç biliyorum. Aramızdan ayrılanların mekanı cennet olsun diliyorum.

Sakarya Karması: Kaleci Muharrem Özkan (Fenerbahçe) Hasan Hicran Kılıç (Şekerspor), Nazmi (Düzcespor), Recep Koçkar (Kocaelispor), İhsan Uztürk (Sarı) (Sakaryaspor). Muammer Adatepe (Altın kafa)(Sakaryaspor), İbrahim, İsmet Kahyalı (Pıçır), Şeref Başoğlu (Sakaryaspor), Vahit Amasyalı (Hacettepe) ve Atilla Yazıcılar (Sakaryaspor)

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Mustafa Erkaya - Mesaj Gönder

#

göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Sizce Sakarya'daki en başarılı belediye hangisi?
Tüm anketler