Alkollü restorana 'korona' baskını!.. Kapıyı kilitleyip...

Sakarya Polisi, şehirdeki bir alkollü restorana gece baskını yaptı. Kapıyı kilitleyip içeride eğlenenlere ceza kesildi. Geyve'de ise 13 kişi kumar oynarken yakalandı

sakaryayenihaber.com -

Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü, koronavirüs tedbirleri kapsamında salgının yayılmasını önlemek için çalışmalarına devam ediyor.

Geçtiğimiz haftalarda yayınlanan genelge ile alkollü restoran, kafeterya ve kahvehane gibi mekanlar geçici süreyle kapatılmıştı.

Dün gece Adapazarı'ndaki bir alkollü restoranda çok sayıda kişinin bir araya geldiği bilgisini alan polis mekana baskın yaptı.

Restoranın kilitli olan kapısı çilingir eşliğinde açılarak içeri girildi.

İçeride alkol alarak eğlenen çok sayıda kişiye Hıfsısıhha Kanunu hükümlerince 3 bin 150'şer lira para cezası kesildi. Mekanın işletmecileri hakkında adli işlem başlatıldı. Restoranda tam olarak kaç kişinin yakalandığı öğrenilmedi.

GEYVE'DE DE KUMAR BASKINI

Polis, benzer bir operasyonu da Geyve'de gerçekleştirdi. İlçedeki bir binada çok sayıda kişinin bir araya geldiği ihbarı üzerine harekete geçen polis binaya baskın yaptı. İçeride 13 kişi kumar oynarken yakalandı. Bu kişilere de 3 bin 150'şer lira para cezası kesilirken, yer temin eden kişi hakkında adli işlem başlatıldı.

Sakarya Yenihaber

04 Nis 2020 - 15:43 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

Ayten bilgü - Allah ıslah eylesin bu insan müsfettelerini inşAllah devletimiz bizim için bu kadar uğraşırken onların yaptığına bak böyle insanları Allah kahrı perişan eylesin

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 04 Nisan 15:43
01

Ali DOĞAN - Bunlar yüzünden işimize gidemiyoruz. 15 gun adam gibi dışarı çıkmazsanız ölür müsünüz? Hayır. Hayatta kalırsınız

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 04 Nisan 15:43