Büfecinin bıçaklandığı o anlar!

Adapazarı'nda bugün bir büfecinin bıçakla yaralandığı olayın güvenlik kamerası kayıtları ortaya çıktı.

Büfecinin bıçaklandığı o anlar!
Büfecinin bıçaklandığı o anlar!
Video için play'e tıklayın

sakaryayenihaber.com - Azim ÇELİK - Serkan ÖZAY

OLAY, Adapazarı Adnan Menderes Caddesi'nde11.00 sıralarında yaşandı. Alınan bilgiye göre büfe işletmecisi K.P'nin dükkanında aralarında bilinmeyen bir sebepten husumet olan Ö.K geldi. İkili, dükkanda tartışmaya başladı. Sözlü tartışma kavgaya dönüştü ve ikili birbirine girdi. Komşu Ö.K üzerindeki bıçağı çıkardı ve komşusu K.P'yi arbede sırasında defalarca bıçakladı. Kanlar içinde kalan büfecinin yardımına esnaf arkadaşları koştu. Bıçaklı saldırgan ise bu sırada kaçarak kayıplara karıştı. Yaralı 112 ekiplerince SAÜEAH Acil'e götürülerek tedavi altına alındı. Dükkanda inceleme yapan polis saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.

GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

Öte yandan bıçaklı saldırının güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, ikilinin birbirine girdiği ve büfecinin bıçakla yaralandığı görülüyor.

#

08 Eki 2020 - 18:32 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.