Çifte cinayetin zanlısı tutuklandı!

Sakarya'da konakladıkları termal tesiste ziyaret ettiği eşi ve kayınvalidesini silahla öldürdükten sonra kaçan ve 3 gün sonra yakalanan şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Çifte cinayetin zanlısı tutuklandı!
Çifte cinayetin zanlısı tutuklandı!
Video için play'e tıklayın

sakaryayenihaber.com -

Taraklı ilçesinde bir termal tesiste 11 Temmuz'da eşi ve kayınvalidesini öldürdükten sonra kaçan ve dün Kocaeli'de gözaltına alınarak Sakarya'ya getirilen şüpheli İsmail K'nin İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğündeki işlemleri tamamlandı. Şüpheli, sağlık kontrolünün ardından Geyve Adliyesi'ne sevk edildi. İlk olarak olayın işlendiği Taraklı'daki termal tesise götürülen İ.K. burada olay günü yaşananları anlattı.

Daha sonra adliyeye götürülen İ.K. mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

- Olay

Sakarya'nın Taraklı ilçesinde 11 Temmuz'da bir termal tesiste İsmail K, eşi Zeynep Önlütürk K. ve kayınvalidesi Melehat Önlütürk'ü tabancayla öldürdükten sonra kaçmıştı. Şüpheli, polis ekiplerince Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde dün bir alışveriş merkezinin yakınında bulunan araç içerisinde yakalanmıştı.

#

15 Tem 2020 - 17:37 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.