Dereden çıkan ceset için korkunç gerçek

Çark Deresi'nde iki ayrı çanta içinde parçalanmış halde bulunan cesetle ilgili ilk otopsi raporunda 18 yaşından büyük bir erkeğe ait olduğu, baltaya benze bir malzemeyle parçalandığı ve en az 15 gündür suda beklediği ortaya çıktı

Dereden çıkan ceset için korkunç gerçek
Dereden çıkan ceset için korkunç gerçek
+6
Video için play'e tıklayın

sakaryayenihaber.com-Azim ÇELİK

Sakarya'nın Serdivan ilçesi Yazlık Mahallesi'nde bir ceset, iki farklı çantanın içinde bulunmuştu.

Sakarya Emniyet Müdürlüğü ve Yalova Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı dalgıç polisleri, bölgede detaylı bir inceleme başlatmıştı.

Türkiye'nin konuştuğu insan parçalarının doldurulduğu çantalar ve cenaze yaklaşık 2 gündür inceleniyor.

Adli Tıp Kurumu'nda otopsiye alınan insan parçaları üzerinde yapılan inceleme, cinayet olduğu belirtilen olayın sır perdesini aralamaya başladı.

İlk belirlemelere göre otopsiye alınan parçaların arasında 1 kol, 1 bacak, kafa bölümü ve bazı uzuvların eksik olduğu belirtildi.

Otopside, ceset üzerinde kurşun veya bıçak izine rastlanmadı. İlk tepsilere göre cesedin 18 yaşından büyük bir erkeğe ait olduğu belirlendi.

Cinayete kurban edilen kişinin kimliği henüz belirlenemezken, cesedin baltaya benzer bir malzemeyle parçalandığı ihtimali üzerinde duruluyor.

İlk raporda, cinayetin ise en az 15 gün önce işlendiği ve cesedin 2 haftadır suda beklediği öngörüldü.

Olayla ilgili soruşturam sürüyor.

Cesetle ilgili şoke eden gerçek! 1 ay önce öldürüp...

HABERİ İÇİN TIKLAYIN

Hepsi öylece bakakaldı! Serdivan'da bir ceset torbası daha...

HABERİ İÇİN TIKLAYIN

Çark Deresi'nde insan kafatası ve kemikleri bulundu!

HABERİ İÇİN TIKLAYIN

14 Oca 2021 - 13:28 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.