Eski kocaya noterde sille tokat dayak!

Pamukova ilçesinde gittiği noterde boşandığı eşinin 3 yakının saldırısına uğrayan şahıs, kendisini dışarıya zor attı...

Eski kocaya noterde sille tokat dayak!
Eski kocaya noterde sille tokat dayak!
+1
Haber albümü için resme tıklayın

sakaryayenihaber.com-

Hakan YAPRAK/Pamukova

Olay, Pamukova ilçe merkezinde bulunan Pamukova Noteri'nde akşam saatlerinde yaşandı.

Alınan bilgiye göre, işini halletmek için notere giren bir kişi burada eski eşinin yakınlarıyla karşılaştı. 3 kişi olduğu belirtilen şahıslar, yakınlarının eski kocasını görünce ayaklandı. Şahsın üzerine yürüyen 3 kişi, eski kocayı darp etmeye başladı.

Noterin içinde korku saçan saldırganlar tekme ve yumruklarla saldırdı. Kafasına ve vücudunun çeşitli yerlerine aldığı darbelerle yaralanan şahıs, kendisini dışarıya zor attı.Yaralı adamı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine 112 ve polis ekibi sevk edildi. Polis ekipleri eşliğinde ambulansa bindirilen şahıs, Pamukova Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

İlk müdahalesi burada yapılan eski koca, daha sonra Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Saldırgan 3 kişi polis tarafından gözaltına alınarak emniyete götürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Sakarya Yenihaber

11 Ara 2019 - 15:59 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.