Ev hapsindeki arkadaşını öldürdü!

Kocaeli’nin Başiskele ev hapsindeki vatandaşa kurşun yağdıran şahısların kaçma anı güvenlik kamerasına yansıdı. Çıkan olayda yaralanan şahıs hastanede hayatını kaybederken, olay yerinden kaçan şahsın Sakarya'nın Sapanca ilçesinde yakalanarak gözaltına alındı.

Ev hapsindeki arkadaşını öldürdü!
Ev hapsindeki arkadaşını öldürdü!
+3
Haber albümü için resme tıklayın

Olay, Kocaeli’nin Başiskele ilçesi Fatih Mahallesi Rüya Sokak üzerinde bulunan bir sitede meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, eski eşi Ezgi U.'ya şiddet uyguladığı iddiasıyla bir süre önce tutuklanarak cezaevine gönderilen Kaan Ş. isimli vatandaş, kelepçe ile ev hapsine çıkartıldı. Kaan Ş.'nin Başiskele ilçesinde yaşadığı eve gelen kimliği belirsiz 2 şahıs, Kaan Ş.'ye 3 el ateş açtı. 3 kurşunun da isabet ettiği Kaan Ş. kanlar içerisinde kalırken, eli silahlı şahıslar, eve geldiği ve kiralık olduğu belirlenen otomobille olay yerinden kaçtı.

KURTARILAMADI

Silah seslerini duyan bina sakinleri, binanın içinden elinde silahla bir şahsın koşarak merdivenlerden indiğini görünce, Kaan Ş.'nin evine gitti. Kaan Ş'yi kanlar içinde bulan vatandaşlar durumu hemen 112 Acil Yardım ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kısa süre sonra olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan Kocaeli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Tedavi altına alınan Kaan Ş, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

KAÇMA ANI KAMERADA

Olay yerine intikal eden jandarma ekipleri kayıplara karışan şahsın yakalanması için çalışma başlattı. Ekipler tarafından yapılan çalışmalar neticesinde şahısların kiralık bir otomobille kaçtıkları tespit edildi. Şahıslar jandarma ekiplerinin takibi sonrasında Sakarya’nın Sapanca ilçesinde yakalanarak gözaltına alındı. Öte yandan, şahısların kaçma anı ise sitenin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde şahıslardan birisinin arabada beklediği, Kaan Ş.'yi vuran diğer şahsın da binadan koşarak arabaya bindiği görülüyor. Şahıslar daha sonra otomobille olay yerinden uzaklaşıyor.

CİNAYET ZANLISI ARKADAŞI ÇIKTI

Gözaltına alınan şüpheliler, işlemlerinin ardından Başiskele Jandarma Komutanlığına getirildi. Cinayet zanlısı E.D.’nin Kaan Ş.ile arkadaş olduğu ve 1 gün önce Kaan Ş.'nin babasını arayarak, “Kaan ağabey ile görüşmek istiyorum, kendisini çok özledim” dediği öğrenildi. Şahısların işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

İhlas Haber Ajansı

01 Eyl 2020 - 15:10 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.