Faruk Tunç’un katil zanlısı yakalandı! Sorgusunda söyledi...

Güneşler Mahallesi'nde bir kişinin öldüğü olayla ilgili aranan cinayet zanlısı yapılan operasyonda yakalandı. Yapılan sorguda suçunu itiraf eden zanlı, mahkemece tutuklandı.

sakaryayenihaber.com-

Adapazarı Güneşler Mahallesi'nde Faruk Tunç'un öldüğü ve S.Ş'nin yaralandığı olaydan sonra firar edenzanlı K.Ö, Sakarya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan operasyonda saklandığı evde yakalandı. Gözaltına alınan K.Ö, sorgusunda cinayeti itiraf etti.

TUTUKLANDI

Emniyetteki işlemleri tamamlanan cinayet zanlısı, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

OLAY

Olay, dün gece saatlerinde Adapazarı ilçesi Güneşler Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Faruk Tunç ve arkadaşı S.Ş. daha önceden henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı aralarında tartışma yaşadıkları K.Ö. isimli şüpheliyle karşılaştı. O esnada çıkan tartışma sonrasında K.Ö. isimli şüpheli yanında bulundurduğu silah ile Tunç ve arkadaş S.Ş.'ye ateş etti. Silahtan çıkan kurşunların isabet ettiği Faruk Tunç ve S.Ş. yaralandı. Silah seslerinin duyulması sonucu yapılan ihbarların ardından olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahaleleri yapılan yaralılar hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Ağır yaralanan iki çocuk babası Tunç, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

01 Nis 2020 - 22:30 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Hülya keyfli - Olay yerinde can verdi 3 kurşun vardı 2 Si karnında biri kulak arkasında

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 01 Nisan 22:30