sakaryayenihaber.com -
Edinilen bilgilere göre, Akyazı Kuzuluk Mahallesi'nde yolda yürüyen vatandaşlar, yol kenarında yerde baygın yatan birini gördüler. Haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerinde yapılan incelemede İ.S isimli genç kızın darp edildikten sonra yol kenarına atıldığı anlaşıldı.
Aldığı darbeler sonucu yaralanan İ.S, ambulans ile Akyazı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada ilk müdahalesi yapılan genç kız, daha sonra Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.
Polis ekipleri olay yerinde incelemelerde bulundu.
Polis, İ.S'yi darp eden kişi ve kişilerin bulunması için çalışma başlattı. Serkan ÖZAY
YAKALANDI
İhbar üzerine harekete geçen jandarma, olayın faili olan gencin erkek arkadaşını yaşadığı dairede gözaltına aldı. Sorgu için karakola götürülen şüpheliye adli işlem yapılacağı öğrenildi.
Sakarya Yenihaber
Güncelleme Tarihi: 17 Temmuz 2020, 19:00
İdam hâlen gelmiyor mu?