İğrenç olay! İmam erkek çocuğa istismardan tutuklandı

Karasu'da imamlık yapan N.G, mahallelinin şikayeti üzerine 15 yaşındaki erkek çocuğuna cinsel istismardan tutuklandı

sakaryayenihaber.com-

Şehrin gündemi iğrenç bir haberle çalkalandı. Alınan bilgiye göre Karasu ilçesi Aziziye Mahallesi'nde imamlık yapan N.G hakkında emniyete "çocuğa cinsel cinsel istismarda bulunduğu" yönünde ihbaryapıldı.

İddiaya göre 15 yaşındaki erkek çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu yönünde ihbarın olduğu imam evinde gözaltına alındı. N.G isimli imam emniyetteki ifadesi sonrası savcılığa sevk edildi.

Savcılık, yaptığı incelemede ihbarın doğru olduğu yönünde bulgular elde etti. Nöbetçi mahkemeye çıkarılan N.G "çocuğa cinsel istismar" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öte yandan imamı tanıyan mahalleli aldıkları haber üzerine şok oldu. Yüz kızartıcı bu olayla gündeme gelen bölge halkı yaşananlara tepki gösterdi. Çocuğun psikolog kontrolünde Aile Müdürlüğü yetkililerince tedavi altına alındığı belirtildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

08 Eki 2020 - 17:23 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

07

Sakaryalı - Memlekette imamlığı memurluk gibi yaparsanız ... kopugu memur olur imam olur doğal afet deprem aklınıza ne gelirse artık bu kadar pisliğe batan bir toplum için bunlar az bile kıyamet alametleri bunlar

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 08 Ekim 17:23
06

Hasan yılmaz - Mahkeme hüküm vermeden neden infaz ediyoruz. Doğruysa cezasını çeksin. Ben hocayı tanırım. Çok çalışkan bir hocadır. Gençlerle, yaşlılarla ilgilenen ,sürekli görevi için koşturan , ağır başlı, efendi bir hocadır. Hz. Aileye iftira olayında olduğu gibi hüsnü zan( iyi düşünme) yapsak iyi olur diyorum. Yaptıysa bir Ahlaksızlık hem bu dünyada hem de ahirette cezasını çeksin.devlet bunun için var.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 08 Ekim 17:23
05

hasan kara - bu hocayı çok iyi tanırım islama nefret kusan hazımsız kişilerin iftiraları hiç bir zaman bitmiyor lanet olsun iftira atanlara ilçenin en sevilen imamından kurtulduğunu sanan ahmaklar Allah belanızı verdiğinde sizi kim kurtaracak

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 08 Ekim 17:23
04

Effe54 - Ataturk asıl hocaları astı kendi sistemini kurdu yetisen cami görevlileri ortada

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 08 Ekim 17:23
03

CİVAN - NASIL BİR YORUM YAZAYIM BİLMİYIRUM İNŞALLAH KAMERA KAYDI VARDIR

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 08 Ekim 17:23
02

Hamza Emecani - İftira veya doğru önemli olan iki yönlü olarak böyle bir şey olmasaydı çok daha iyi olurdu .

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 08 Ekim 17:23
01

Selim Davutoğlu - İmam üzerinden dine ve Diyanet'e saldırmak için bir açık arayan gazete daha öncede imamlardan birisi için haber yaptınız boş çıktı bunun da boş çıkacağından eminim.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 08 Ekim 17:23