Jandarma öyle bir detayı fark etti ki, kaçamadılar!

Geyve'de girdikleri bir evde kasadan 70 bin liralık altın çalan 4 kişiyi kriminalde yapılan ayak izi tespiti ele verdi.

Jandarma öyle bir detayı fark etti ki, kaçamadılar!
Jandarma öyle bir detayı fark etti ki, kaçamadılar!
Haber albümü için resme tıklayın

Olay, Geyve Karacaören Mahallesi'nde geçtiğimiz günlerde yaşandı. Alınan bilgiye göre, gece yarısı mahallede bulunan bir eve pencereden giren 4 kişi, kasaya yöneldi. Anahtarını bulup açtıkları kasadan 70 bin lira değerinde olan 27 adet tam altın, 3 adet çeyrek altın, 1 adet altın kolye, 1 adet altın bilezik alan hırsızlar kaçarak kayıplara karıştı. Eve döndüklerinde gördükleri manzarayla şoke olan evde yaşayanlar durumu jandarmaya bildirdi. Evde inceleme yapan jandarma ekipleri, hırsızlara dair bir iz aradı. Alınan numuneler arasında bazı ayak izleri de vardı. Konuyla ilgili yapılan kriminal incelemede ayak izlerinden birinin K.A.S'ye ait olduğu tespit edildi. Ekipler, düzenledikleri operasyonda önce K.A.S'yi ve daha sonra da yanında bulunan E.Ç, M.A, ve Y.K'yi yakaladı. Şahısların üzerinden 1 adet altın bilezik ve 37 bin 480 TL para ele geçirildi. Altınların kalan bölümünün ise bozdurularak harcandığı belirlendi. Çalınan altınlar ev sahibine teslim edildi, olayla ilgili soruşturma sürüyor. Azim ÇELİK

Sakarya Yenihaber

30 Mar 2020 - 11:20 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.