Kanlı saldırıdan ilk görüntüler!

Arifiye'de bir fabrikanın önünde çıkan silahlı kavgada bir servis şoförü ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan şoför hayatını kaybetti. İşte olay yerinden ve hastaneden görüntüler...

Kanlı saldırıdan ilk görüntüler!
Kanlı saldırıdan ilk görüntüler!
+11
Video için play'e tıklayın

sakaryayenihaber.com - Azim ÇELİK

Arifiye'de bulunan Otokar fabrikasının yanındaki servis otoparkında aynı firmada çalışan servis şoförleri İsa C. (47) ile Emin M. (53) arasında henüz belirlenemeyen bir sebepten tartışma çıktı. Tartışma büyürken İsa C. yanındaki tabancayla Emin G.'ye defalarca ateş etti. Başından da isabet alan Emin G. aracının içinde yığıldı. Saldırgan olay yerinden kaçarken, ağır yaralanan Emin M. SAÜEAH'ta tedavi altına alındı. Emin M. hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

İŞTE OLAY YERİNDEN VE HASTANEDEN GÖRÜNTÜLER

Sakarya Yenihaber

02 Tem 2020 - 18:55 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.