O binada yine yangın çıktı!

Sakarya'nın Hendek ilçesinde metruk bir binada üst üste üç gün yangın çıktı.

O binada yine yangın çıktı!
O binada yine yangın çıktı!
+2
Video için play'e tıklayın

Hendek Başpınar Mahallesi Konuklar Caddesi üzerinde bulunan ve 3 gün peşpeşe yangın çıkan metruk bina bugün tamamen yandı.

Hendek’te önceki gün ve dün yangın çıkan, itfaiyenin zamanında müdahaleleri ile büyümeden söndürülen metruk bina bugün çıkan yangın sonucu tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi.

S.P.'ye ait olduğu ve kullanılmadığı öğrenilen metruk iki katlı binada peşpeşe meydana gelen yangınlar akıllarda soru işareti oluşturmuş ve binaya komşu olan vatandaşlar durumdantedirgin olmuştu.

Bugün çıkan yangın sonucu tamamen yanarak kullanılamaz hale gelen binanın çevresinde yaşayan vatandaşlar, "Aynı binada dün gece de yangın çıktı ve itfaiye müdahale etti. Son çıkan yangında artık ev tamamen yandı ama bizler tedirginiz. Bizim evlerimiz de ahşap, bu çıkan kaçıncı yangın. Yetkililerimizin artık bu konuyu araştırması gerekiyor" diyerek tepkilerini dile getirdiler. Mehmet KAVİS

Sakarya Yenihaber

19 Şub 2020 - 15:36 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.