Orhan Cami önünde bıçaklı dehşet: 3 kişi yaralandı

Adapazarı şehir merkezinde tartışan iki kişi birbirini bıçakladı, bu sırada araya giren S.İ de bacağından bıçaklanarak yaralandı. Yaralılara ilk müdahaleyi yapan çevredekiler bu anlarda büyük korku yaşadı, yaralılar 112 ekiplerince hastanelere kaldırıldı

Orhan Cami önünde bıçaklı dehşet: 3 kişi yaralandı
Orhan Cami önünde bıçaklı dehşet: 3 kişi yaralandı
+3
Video için play'e tıklayın

sakaryayenihaber.com-Serkan ÖZAY'ın haberi

OLAY, Sakarya'nın Adapazarı ilçesindeki şehrin merkezinde bulunan Orhan Cami önünde yaşandı. Alınan bilgiye göre ismi henüz öğrenilemeyen bir genç, sokakta bir kişiyle tartıştı. Tartışma büyüyüp kavgaya dönüşünce iki kişi bıçakla birbirlerine saldırdı. Arbedeyi fark S.İ isimli yaşlı adam, kavgayı ayırmak için yöneldi. Bıçaklı iki kişi birbirlerini çeşitli yerlerinden bıçaklayıp yaraladı. Bu sırada araya giren S.İ de bacağından bıçakladı. Kavga eden 2 kişi, kanlar içinde olay yerinden uzaklaştı. Ayırmak isterken yaralanan kişi de olduğu yere yığılıp kaldı. Yaralılara ilk müdahaleyi çevredeki vatandaşlar yaptı. Bu anlarda büyük korku yaşayan vatandaşlar durumu 112 ve polise haber verdi. Kentin merkezinde onlarca kişi toplanıp yaşananları izledi. Yaralılar ambulanslarla Toyota Acil Yardım Hastanesi ve Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi(SAÜEAH)'ne kaldırıldı. Polis, görgü tanıklarının ifadesini alarak olayla ilgili soruşturma başlattı.

Sakarya Yenihaber

#

26 Eki 2020 - 13:46 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Isimsiz - Bende gördüm.karsidaki gençle yarıştılar.romen vatandaş bıçak cilkardi.amca da birden ayağa fırladı ki ayirsin.onu bıçakları

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Ekim 13:46