Park halindeki araca çarpıp kaçtı

Adapazarında kimliği belirlenemeyen bir şahıs, yol kenarındaki cepte park halindeki bir minibüse çarpıp kaçtı. Araç sahibi Engin Yanık, aracına çarpıp kaçan kişinin bulunması için yardım istedi.

Park halindeki araca çarpıp kaçtı
Park halindeki araca çarpıp kaçtı
+1
Video için play'e tıklayın

AdapazarıTekeler Mahallesi

Karasu Caddesi üzerinde dükkanı bulunan motosiklet tamircisi Engin Yanık’ın iş için kullandığı minibüse dükkanının ön kısmında park halindeyken plakası okunamayan bir hafif ticari araç çarptı. Çarpmanın etkisiyle yaklaşık 3 metre ileri giden minibüsün şanzımanı ve kaportasında hasar meydana gelirken, arkadan çarpan aracın sürücüsü kaza sonrası hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam etti. Kazadan 20 dakika sonra minibüsünü almaya gelen Engin Yanık, aracın arka kısmındaki hasarı görünce durumdan şüphelenerek komşusunun dükkanındaki güvenlik kameralarını inceledi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerince incelenen görüntüler sonrası kayıplara karışan aracın bulunması için çalışma başlatılırken plakanın okunamadığı gerekçesiyle aracın bulunamadığını belirten Yanık, kendi aracına zarar veren sürücünün bulunmasını istedi.

“CEZASI NEYSE ÇEKMESİNİ İSTİYORUM”

Konuyla ilgili olarak konuşan Engin Yanık, “Pazartesi akşamı saat 21:10’da geçe park halinde ve cepte duran aracıma çarpıyorlar. Aracım şu an da pert durumda ve çarpan şahıs bulunamadı. Bütün birimlere bildirdik ama görüntüde plakanın okunmadığını söylüyorlar. Kazadan 15- 20 dakika sonra aracımı değiştirmek için dükkana geldim. Çarpıldığını anladığım için kamera kayıtlarını açıp baktık. Benim amacım bu arkadaşı bulup görüşmek. Cezası neyse çekmesini istiyorum. Kazadan 5 dakika önce aynı noktadan bisikletli bir amca geçiyor. O amcaya çarpsaydı ne olacaktı? Emniyetteki arkadaşlar plaka okunamıyor mu diyecekti? Başkalarının da canı yanmaması için bu konuyla ilgili araştırma yapılmasını istiyorum. Aracım arkada çöp vaziyetinde duruyor. En az 15 bin masrafımız var. İş kaybımız daha fazla. İşim gereği her gün İstanbul’a gitmem gerekiyor ama maalesef gidemiyorum” dedi.

10 Eki 2020 - 11:21 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.