Restoranda yangın paniği

Sakarya’nın Serdivan ilçesinde bulunan bir işletmenin baca kısmında çıkan yangını izinli itfaiye eri fark etti, bölgeden şans eseri geçen ekipler ise yangını müdahale ederek söndürdü

Restoranda yangın paniği
Restoranda yangın paniği
+3
Video için play'e tıklayın

Yangın, Serdivan ilçesi Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı üzerinde bulunan bir işletmenin baca kısmında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, işletmenin baca kısmında henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı yangın çıktı. Yangın sırasında marketten çıkan ve izinli olan itfaiye eri dumanları görerek işletmeye gitti. Yangının hangi bölgede olduğunu teyit eden itfaiye eri durumu merkeze bildirmek üzereyken şans eseri bölgeden geçen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. İtfaiye ekipleri yangını kısa sürede kontrol altına alarak söndürdü.

Yangını fark eden izinli itfaiye eri Coşkun Öz, “Marketten çıktığım esnada baca yangını olduğunu gördüm. Yangının olduğu işletmeye giderek içeri girdim ve bacanın onların olduğuna dair bir teyit aldım. Bende tam itfaiyeye haber verirken tam o esnada ekiplerimiz buradan geçiyordu. İtfaiye ekiplerimiz olay yerine gelerek kısa zamanda yangını kontrol altına aldılar. Bu ilk başta vatandaşlık görevimiz sonrada mesleğimiz. Elimizden geldiği süreceSakarya’ya veSakaryahalkına hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

#

16 Oca 2021 - 12:03 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.