'Sakin şehir'i sarsan çifte cinayet!

Taraklı'daki termal tesiste gerçekleşen cinayetin ayrıntıları ortaya çıkıyor. Cani kocanın emlakçı kadınla 5 ay önce evlendiği öğrenildi

'Sakin şehir'i sarsan çifte cinayet!
'Sakin şehir'i sarsan çifte cinayet!
+1
Video için play'e tıklayın

Taraklı'yı sarsan cinayet

sakaryayenihaber.com -

Taraklı ve çevresinde emlakçılık yapan, ilçenin sevilen simalarından Gülsüm Zeynep Önlütürk ile annesi Melahat Önlütürk, kaldıkları termal tesiste İsmail K. tarafından öldürüldü.

Bölgede emlak ve tavukçuluk sektöründe çalışan iş adamı İsmail K. ile Gülsüm Zeynep Önlütürk'ün şubat ayında düğün yaparak ikinci evliliklerini yaptıkları ortaya çıktı.

İsmail K.'nın bir suçtan dolayı kaldığı cezaevinden izinli çıktığı ve acı olayı gerçekleştirdiği öğrenildi.

İsmail K. olayın ardından polisi arayarak cinayeti anlattıktan sonra ortadan kayboldu.

Asayiş olaylarının çok az olmasıyla bilinen Taraklı ilçesi, ses ve çevre kirliliğinden uzak konumuyla İtalya merkezli Cittaslow (Sakin Şehir) ağına dâhil olan sayılı ilçelerimizden birisi...

Sakarya Yenihaber

#

11 Tem 2020 - 12:23 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

Takipci halk - Sakarya mın sakinliği kalmadı ne yazıkki

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 11 Temmuz 12:23