Sapanca'da silahlı saldırı!

Sapanca'da meydana gelen silahlı kavgada bir kişi yaralandı.

Sapanca'da silahlı saldırı!
Sapanca'da silahlı saldırı!
Haber albümü için resme tıklayın

sakaryayenihaber.com- Azim ÇELİK'in haberi

Edinilen bilgiye göre, Sapanca ilçesi Kırkpınar Hasanpaşa Mahallesi'nde bulunan bir araç kiralama şirketine kimliği belirsiz kişi veya kişilerce ateş açıldı. Mermiler, şirketin duvarına isabet ederken, herhangi bir can kaybı veya yaralanma yaşanmadı. Bu olaydan hemen sonra aynı cadde üzerinde bulunan başka bir araç kiralama şirketine giden alkollü bir şahıs, buradan araç kiralamak istedi. Alkollü olması nedeniyle kendisine araç verilmeyen saldırgan, şirket çalışanı A.B'yi vurarak olay yerinden kaçtı.

Yaralı A.B, haber verilmesi üzerine olay yerine gelen ambulansla Sapanca Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Her iki olayın da aynı kişinin gerçekleştirdiği ihtimali üzerinde duran emniyet güçleri, kaçan şahsın bulunması için çalışmalarını sürdürürken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Sakarya Yenihaber

09 Ara 2019 - 20:53 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

karar verin - Büyük resimde market haberde araç kiralama yazıyor bir karar verseniz. Yada sallamasanız

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 09 Aralık 20:53