Serdivan'da facia gibi kaza: 1 ölü, 4 yaralı!

Serdivan ilçesinde rampadan inerken kontrolden çıkan asfalt yüklü kamyon, iki aracın üzerine devrildi. Adeta dehşet saçan kamyonun altında kalarak kağıt gibi ezilen otomobilin sürücüsü hayatını kaybederken, 4 kişi de yaralandı.

Serdivan'da facia gibi kaza: 1 ölü, 4 yaralı!
Serdivan'da facia gibi kaza: 1 ölü, 4 yaralı!
+5
Video için play'e tıklayın

32 Evler'de facia gibi kaza!

sakaryayenihaber.com - Azim ÇELİK bildiriyor

Kaza, Serdivan ilçesi Beşköprü Mahallesi 32 Evler Caddesi polis kontrol noktası mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Mehmet Cemal S. idaresindeki 34 VE ... plakalı özel bir firmaya ait asfalt yüklü kamyon, rampadan indiği esnada kontrolden çıktı. Kontrolden çıkan kamyon, karşı şeritten gelen Hakan Altun (30) idaresindeki 06 EMK ... plakalı Volkswagen marka otomobil ile Eray D. idaresindeki 34 ZTK 73 plakalı Seat marka otomobilin üzerine devrildi. Vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda sağlık, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Kamyonun altında kalan iki araçta kullanılamaz hale geldi. Ortalığın savaş alanına döndüğü kazada adeta kağıt gibi ezilenotomobilin sürücüsü itfaiye ekiplerince sıkıştığı yerden çıkartılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. Sürücünün hayatını kaybettiği belirlenirken, diğer araçta bulunan Eray D., eşi Ebru D. ile ismi öğrenilemeyen çocukları ve kamyon sürücüsü Mehmet Cemal S. yaralandı. Yaralılar şehirdeki hastanelere kaldırılırken, polis kaza ile ilgili geniş çaplı inceleme başlattı.

Kazanın meydana geldiği bölgede serası olan Semih isimli vatandaş, “Burada sürekli kaza oluyor. Neredeyse 4’üncü kaza. Yukarıdan yoldan gelen genelde ağır araçlar kavşağa gelmeden yol benim diyor ve geçmeye uğraşıyor, o esnada toparlayamayınca da direkt bu tarafa geliyor araçlar. Geçtiğimiz zamanda ağır tonajlı bir kamyonun şoförü öldü, o da öyle 20-30 tonluk araçtı. Buradan gelip geçen araçlara çarpıyorlar. Buradaki kamyon altında kalan otomobillerin hiçbir suçu yok. Yukarıdan aşağıya inen kamyon bu. Gürültüye çıktık ve bu feci manzara ile karşılaştık. Yukarıdan inen araçlardan dolayı oluyor bu kazalar genelde. Seyir halindeki otomobillerin üzerine devrildi kamyon. Bir araçta 3 kişi, diğerinde ise 1 kişi vardı. Diğer kırmızı araçtaki 1 kişi hayatını kaybetti” dedi.

Sakarya Yenihaber (@syenihaber)'in paylaştığı bir gönderi

Sakarya Yenihaber (@syenihaber)'in paylaştığı bir gönderi

,

#

25 Oca 2021 - 18:53 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Muammer Talu - Serdivan,dan aşağı inerken kaç tane uyarı levhaları var hızlı iniyorlar sonra göz göre göre böyle facia oluyor işte yazık

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Ocak 18:53