Şeytanın aklına gelmez! 1 buçuk milyon TL'yi böyle aldılar

Telefon dolandırıcıları bu kez FETÖ'nün ismini kullanarak dolandırdı. Çete, bir çifti arayıp 'Örgüt hesabınızda, parayı çekin temize çıkaralım' diye 1 buçuk milyon TL dolandırdı. Polisin nefes kesen takibi sonucu paralarla yakalanan 8 kişiden 4'ü tutuklandı

Şeytanın aklına gelmez! 1 buçuk milyon TL'yi böyle aldılar
Şeytanın aklına gelmez! 1 buçuk milyon TL'yi böyle aldılar
Video için play'e tıklayın

sakaryayenihaber.com-

ŞEYTANIN AKLINA GELMEZ

Polisin 'Polis ve savcı kimseden para istemez' uyarılarına rağmen Sakarya'da bir dolandırıcılık olayı daha yaşandı. Alınan bilgiye göre bir çifte telefon eden dolandırıcılar 'FETÖ hesabınızda, parayı çekip verin temize çıkaralım' diyerek para talep etti. Panik yapan karı-koca, hesaplarındaki tüm parayı çekip dolandırıcılara teslim etti. Bununla da yetinmeyen dolandırıcılar, araştırmaları sonucu öğrendikleri adamın tatilde olan kardeşinin de paralarını istedi.

BUÇUK MİLYON TL DOLANDIRMIŞLAR

Erkek şahıs, anahtarını kendisine veren kardeşinin evine gidip aldığı paralarını da dolandırıcılara verdi. Dolandırıcılar kendilerine son olarak 'Evinizi de satın' dediğinde dolandırıldıklarından şüphelenen çift polise gitti. Harekete geçen Sakarya Polisi, yürüttükleri sıkı takiple dolandırıcı çetesini İstanbul'da yakaladı. 8 kişilik çete dolandırdıkları 1 buçuk milyon TL'nin bir bölümüyle aldıkları araçlar ve parayla enselendi. Emniyet'teki işlemleri sonrasında adliyeye sevk edilen çete üyelerinden 4'ü tutuklandı, 4'ü ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Emniyet, vatandaşları sahte polis ve savcılara karşı uyarıyor.

#

29 Tem 2020 - 16:53 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

mehmet cevahirci - Emniyet güçlerimizi tebrik ediyorum. süperler?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 29 Temmuz 16:53