Sözde şeyh Cübbeli Ahmet Hoca'yı suçladı

Cinsel istismar suçlamasıyla gözaltına alınıp tutuklanan Uşşaki Tarikatının sözde lideri sapık şeyh, Fatih Nurullah'ın davası başladı.

sakaryayenihaber.com

Fatih Nurullah bu sabah 10.30'da başlayan duruşmada ifade veriyor. Sözde şeyh, savunmmasında Cübbeli Ahmet Hoca'yı 'bana iftira attı' diyerek suçladı

İşte ifadenin bir bölümü:

“FETÖ terör örgütüne yapmış olduğumuz reddiyeler, üyesi olduğumuz Dünya Sufi birliğinden çıkarttığımız FETÖ’ye yardım ve yataklığın haram olduğunu söylediğimiz fetvalar bizi hedefe koymuş.

15 Temmuz darbe girişiminde 3 şehir veren bu yapıyla en son mücadele veren cemaatimiz, son olarak bu saldırı ile ağır yara almış. Biz inanıyoruz ki yüce Türk yargısı bu kumpası bozacaktır.

Bu ilk kumpas değildir. 17-25 Aralık tarihinden sonra isimsiz ve adresi belli olmayan bir mailden FETÖ’nün savcısına Balıkesir’de olmayan kurslarımda üniversiteye hazırlanan bir kıza tecavüz ettiğimiz söylenmiştir.

Kamuoyunda Cübbeli Ahmet diye bilinen bir vaiz iftiralarda bulmuştur.”

#

13 Kas 2020 - 12:13 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.