Tabancalar "borç" kavgasında ateşlenmiş! Olayın ayrıntıları...

Adapazarı'nda iki ailenin birbirine girdiği ve tabancaların ateşlenmesi sonucu 4 kişinin yaralandığı olayın "alacak-verecek" meselesi sebebiyle yaşandığı ortaya çıktı

sakaryayenihaber.com -

Olay, Adapazarı Karaköy Mahallesi'nde önceki gece yarısı yaşandı. Alınan bilgiye göre, aynı sokakta yaşayan iki farklı aile sokak ortasında aralarında eskiye dayanan "alacak-verecek" meselesi yüzünden tartışmaya başladı.

TABANCALAR ATEŞLENDİ

Tartışmanın büyüyüp kavgaya dönüşmesi üzerine aile üyeleri sille-tokat birbirlerine girdi. Bazı kişiler, çıkardıkları tabancayla bir kaç el ateş etti. Kavgaya karışan 4 kişi, tabancayla vurularak ve darp edilerek yaralandı.

GÖZALTILAR

112 ve Sakarya Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri, ihbar üzeri ihbar üzerine bölgeye gitti. Yaralılar ambulanslara alınarak Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi(SAÜEAH)'ne kaldırıldı. Olay hemen müdahale edip, kavgaya karışan şahısları tespit eden polis çok sayıda gözaltı yaptı.

HAYATİ TEHLİKE YOK

İki ailenin, daha önce de benzer konular sebebiyle kavga ettikleri öğrenildi. Şüpheliler, emniyette sorguya alındı. Yaralıların ise hayati tehlikelerinin bulunmadığı, tedavilerinin devam ettiği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Sakarya Yenihaber

18 Şub 2020 - 22:20 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.