Vicdansız sevgili ve kiralık adamı için karar!

Adapazarı'nda iki hafta önce yaşanan hamile kadına kapkaç ve darp olayını araştıran polis şoke eden bilgilere ulaştı. İŞTE AYRINTILAR...

Vicdansız sevgili ve kiralık adamı için karar!
Vicdansız sevgili ve kiralık adamı için karar!
+2
Video için play'e tıklayın

sakaryayenihaber.com - Azim ÇELİK bildiriyor

Adapazarı Cumhuriyet Mahallesi'nde 27 Kasım akşamı gerçekleşen olayda, sokakta yürüyen bir kadının çantası yanına yaklaşan bir kişi tarafından zorla alındıktan sonra kadın darp edildi. Hastaneye kaldırılan kadının 7 aylık hamile olduğu ortaya çıktı.

ÖZEL EKİP KURULDU

Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet ve Gasp Büro ekipleri özel ekip kurarak, olayla ilgili çok yönlü araştırma başlattı. Gasp anının görüntülerini defalarca izleyen Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler, şiddetin boyutu ve işleniş şeklinin çantayı almak niyetinden fazla olduğu kanaatine vardı.

Araştırma sonucunda olayı; 7 aylık hamile kadının çocuğunu düşürmesi için, sevgilisinin gerçekleştirdiği ortaya çıktı.

KAPKAÇ KURGUSU

Alınan bigiye göre, hamile kadının sevgilisi T.O.K (34) istemediği çocuğun düşmesi için kapkaç olayı kurguladı. T.O.K, aynı iş yerinde çalıştığı Ü.O (38) ile 35 bin lira karşılığında anlaştı. T.O.K hamile sevgilisiyle bir süre gezdikten sonra Cumhuriyet Mahallesi'ndeki bir sokakta ayrıldı. Daha sonra da kadının yerini Ü.O'ya bildirdi. Ü.O da Cumhuriyet Mahallesi Kayın Sokakta yakaladığı kadının çantasını zorla aldıktan sonra yumrukladı. Yere düşen kadını bir süre saçından tutup sürükleyen Ü.O koşarak olay yerinden uzaklaştı. Polisin gözaltına aldığı Ü.O'nun her şeyi itiraf etmesi üzerine T.O.K da gözaltına alındı.

DURUMLARI İYİ

Olayın ardından hastanede tedavi gören kadın ve karnındaki bebeğinin durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

ADLİYEYE

Azmettirici T.O.K ve olayı gerçekleştiren arkadaşı Ü.O Asayiş Şube Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından adli mercilere sevk edildi.

TUTUKLANDILAR

Adliyeye sevk edilen 2 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Sakarya Yenihaber

11 Ara 2019 - 12:50 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

Barış özdirekt - Utanmaz herif adamım diye gezer bide ortalıkta

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 11 Aralık 12:50
01

Erkan Çiftçi - Doğacak çocuğunu 35 bin tl ye adam tutup tekmeleten adamın asılması lazım bu ülkede. Kadınları ne zannediyorsunuz. En ağır cezayı almalı o mahlukat.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 11 Aralık 12:50