Yeğen, amcayı öldürdü! Cinayette şoke eden detaylar...

SERDİVAN'da işlenen akraba cinayetinin detayları ortaya çıktı. R.Y isimli saldırgan, 2 gün önce tartıştığı amcası ve kuzenine tüfekle ateş açtı, amca öldü oğlu yaralandı

sakaryayenihaber.com-

Azim ÇELİK'in haberi

2 GÜN ÖNCE TARTIŞMIŞLAR

OLAY, Serdivan Kuruçeşme Mahallesi'nde dün gece 23.00 sıralarında yşaandı. Alınan bilgiye göre Serdivan'da yaşayan E.Y isimli şahıs iddiaya göre 2 gün önce amcası M.Y ile bilinmeyen bir sebepten tartıştı. Yaşanan bu gerginlikten 2 gün sonra E.Y isimli şahıs, amcasının evinin önüne gitti. Yanında aldığı tüfekle burada bekleyen E.Y, amcası M.Y ve amcasının oğlu R.Y'ye araçtan indikleri sırada ateş açtı.

ATEŞ AÇTI

Saldırı sırasında kaçmaya çalışan baba ve oğlu saçmaların hedefi olmaktan kurtulamadı. Saçmaların vücuduna isabet etmesi sonucu kanlar içinde yere yığılan M.Y ve R.Y ihbar üzerine gelen ambulansla Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Burada yoğun bakıma alınan iki kişiden baba M.Y tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

TÜFEKLE YAKALANDI

Saldırı sonrası kaçan E.Y, cinayet dedektiflerinin yaptığı çalışma sonucu suç aletiyle birlikte yakalandı. Ölen adamın oğlu R.Y'nin tedavisinin sürdüğü hayati tehikesinin ise bulunmadığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

23 Mar 2020 - 13:26 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.