Aynı inançla

Sakaryaspor, rakipleri kim olursa olsun mağlup olmadan serisini devam ettiriyor. Seriler üç puan şekline dönüşürse başarılı geçen yıl olarak kabul görür.

Transfeir hareketlerinde fikir birliğinde anlaşmalar olsa Sakaryaspor yaşadığı transfer zorluklarını yaşamaz. Çok adam transferi değil de az ama özü bulmak hem maddi yönde kazanç olur hem de takım güç kazanır. Birde sezon bitiminde ne sonuç olursa olsun eldeki yararlı oyuncuları tutmayı bilmeliyiz.

Transfer edilip de hiç forma giymeyenleri gördük. Ivır zıvır paralarda harcadık. Kaliteli oyuncular takımı hedefe götürür. Karagümrük finalinden sonra sahip çıkamadığımız bazı kaliteli futbolcuları elden kaçırdık. Şuan kaymağını başkaları yiyor. Onun için fikir ayrılıklarının çok yaşanmaması gerekir.

Hemen karamsarlığa düşülmemeli. Bu şehir, hangi şartlarda olursa olsun takımı hep destekler görüyor. Hem de küçümsenecek rakamlar değil bunlar. Onun için eldeki teknik kadrolar olsun sporcuları kadroları olsun destek görerek moralli tutulmaları halinde takımda artı yönde ilerleme yapar.

Ankara’da Etimesgut maçı var. Sizlere sormak isterim. Burası Sakaryaspor’u sevenler için deplasman sayılmaz. Çünkü taraftarları her yerde her zaman hava şartları demeden uzak yakın demeden her yerde var. Sporcularımıza gelince. Sivas Belediyespor sahasında bile iyi oynadınız. Talihsiz golleri her takım yer. Sizler Bandırmaspor maçında olduğu gibi kazanma azminde inançlı futbol oynayın. O zaman üç puanlar sizi de daha da güçlendirecektir.

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Mustafa Erkaya - Mesaj Gönder


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Şevket Keskin - Duayen spor adamı Sayın Mustafa abi yazılarını zevkle okuyoruz. Teşekkürler.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Şubat 08:37


Anket Sizce Sakarya'daki en başarılı belediye hangisi?
Tüm anketler