Büyükşehir Basket'in çöküşü!

Avrupa’nın en önemli liglerinden biri olan Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde ilimizi temsil eden Büyükşehir Basketbol takımı bu sezon adeta can çekişiyor.

Futbolda olduğu gibi basketbolda da geleceği düşünülmeden planlanan Büyükşehir Basketbol şuan yerlerde sürüyor! Ve bundan kimse gram rahatsızlık duymuyor!

Geçen sezon ligde hedefinin üzerine çıkan ilimizin adını basketbolda başarıyla temsil eden Büyükşehir Basketbol Takımı’nın yüzüne bu sene kimse bakmıyor.

Büyükşehir Belediyesi’nin komutasında olan Büyükşehir Basket sezona Adatıp sponsorluğunda başladı. İyi bir kadro oluşturuldu. Ancak Zeki Toçoğlu’nun aday gösterilmemesiyle birlikte belediye desteğini çekti, takımın sponsoru üzerine düşen maddi sorumluğu yerine getirmedi, Adil Köseoğlu başkanlığında kurulan yönetim görevi bıraktı ve tablo ortada!

Selçuk Ernak başta olmak üzere sezon başında gelen oyuncular maddi sorunlar nedeniyle takımdan gitti. Şuan Ozan Bulkaz yönetiminde ligde mücadele eden Büyükşehir Basketbol haftalardır idman yapmadan maçlara çıkıyor. Şuan ki tabloda basketbol takımının Süper Lig’de kalıcı olması zor gözüküyor.

Büyükşehir Belediyesi’ne aday olan isimlerden de basketbol takımıyla ilgili hiçbir çaba yok. Herkes seçim bahanesiyle basketbolun çöküşünü izliyor.

Yıllar sonra Sakarya’ya yeniden basketbolu sevdiren kulüp bu durumdan kurtulmalı. Sezon başında şov yapan, ardından takımı yüzüstü bırakanlardan da hesap sorulmalıdır. Fakat daha fazla geç kalmadan bu takımı ligde tutmalıyız!

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Erdem Yıldırım - Mesaj Gönder


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Sizce Sakarya'daki en başarılı belediye hangisi?
Tüm anketler