Cambaz'ın gidişi…

Sakaryaspor’da üst üste alınan başarısız sonuçların ardından yönetim Teknik Direktör İsmail Cem Cambaz’ın biletini kesti. Sakaryaspor’da ki sorunlar İsmail Cem Cambaz’ın gitmesiyle çözülecek mi? Hiç sanmıyorum… En başta Sakaryaspor içinde çok başlılık sistemine son verilmeli…

Kamuoyunda hocanın Özcan Kızıltan yüzünden gönderildiği havası oluşturulmaya çalışıyor. Kimse hikaye anlatmasın! Cembaz kendi kendini gönderdi!

İşine herkesi karıştırırsan, her söylenene eyvallah dersen saha içindeki en ufak başarısızlıkta ilk sen gidersin…

Yönetime karşı ağırlını koyamazsan, sezon başında yaptığın transfer listesinin tamamen değişmesine ses çıkarmazsan en ufak başarısızlıkla fatura ilk sana çıkar.

Takım içinde otoriteyi sağlayamazsan, krampon fırlatan oyuncuyu kadro dışı bırakmazsan, takım içinde huzur bozan çatlak sesleri susturmazsan en ufak başarısızlıkta ilk sen gidersin.

İki mağlubiyetle dağılırsan, şehrin baskısını kaldıramazsan en ufak başarısızlıkta ilk sen gidersin.

Yani kısacası İsmail Cem Cambaz’ın gönderilmesi sürpriz olmadı. 3 haftada kaybedilen 8 puanın faturası kesildi ve yönetim en zayıf halkayı kopardı.

İsmail Cem Cambaz, düzgün ve mütevazı kişiliğiyle Sakaryaspor camiasında iyi bir izlenim bıraktı. Sakaryaspor taraftarına kendini sevdirdi. Yolu açık olsun…

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Erdem Yıldırım - Mesaj Gönder


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Sizce Sakarya'daki en başarılı belediye hangisi?
Tüm anketler