-

Çok anlamlı hareket

İyi Parti İl Başkanlığı'nda Perşembe günü toplanan İl Yönetim Kurulu üyeleri, 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası münasebetiyle anlamlı bir yardım kampanyası düzenlediler. İlçe Başkanları ve yöneticilerinin yanı sıra İyi...

Çok anlamlı hareket
Büyütmek için resme tıklayın

İyi Parti İl Başkanlığı'nda Perşembe günü toplanan İl Yönetim Kurulu üyeleri, 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası münasebetiyle anlamlı bir yardım kampanyası düzenlediler. İlçe Başkanları ve yöneticilerinin yanı sıra İyi Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Ayhan Bölükbaşı'nın da konuk edildiği toplantıda, Türkiye'nin gündemine dair meseleler ele alındı.

#

08 Kas 2019 - 16:30 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.