Dağ Bisiklet Maratonu

Şehrimiz 2020 Dağ Bisiklet Şampiyonasını başarılı bir şekilde tamamladı. İlimizin adını da bu turnuvayla birlikte gururlandıracak şekilde tanıtmasını yapmış oldu.

Aylardır bu organizasyona hazırlık yapan Büyükşehir Belediyesi bu görevi de iyi yapmanın onurunu da yaşayacak. Organizasyona iyi hazırlanılmış, yarışların başlamasından bitişine kadar sorunsuz tamamlandı.

Ayçiçek Vadisinin bu tesisleriyle Dünya bisiklet organizasyonlarına adını yazdırması da ülkemiz adına başarıdır. Önemli olan böyle tesislere sahip olup, ev sahipliğini iyi yapmaktı. Bu da gerçekleşmiş oldu.

Spor yaptık, sporun dallarını iyi biliyoruz ama bisiklet sporu çok zor bir spor dalı olarak bu yarışları da görmüş olduk. Güce dayalı, bir spor dalı. Üstelik dağ sporu olması sebebiyle kötü yollar, inişli çıkışlı yerler. Dört-beş saat sürende bir spor dalı. Bu sporu yapanları ayrıca tebrik etmek gerekiyor.

Organizasyonlarda kurayla çekişlerde oyunları seyreden bisiklet severlere Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce tarafından bisikletleri teslim edilerek hatıra fotoğrafları da çekilmiş oldu.

Yarışları Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya, Valimiz Çetin Oktay Kaldırım, Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce ve Bisiklet Federasyonu Başkanı Erol Küçükbakırcı takip etti. Böyle nice organizasyonlara diyelim.

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Mustafa Erkaya - Mesaj Gönder

#

göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Sizce Sakarya'daki en başarılı belediye hangisi?
Tüm anketler