‘Eğitimde başarı için hepimize iş düşüyor’

Yeni eğitim ve öğretim yılının başlaması nedeniyle Taraklı’da program düzenlendi.

Taraklı ilçesinde 2019–2020 eğitim öğretim yılı açılışı okullarda yapılan çeşitli etkinliklerle kutlandı. Taraklı Ortaokulu Konferans salonunda yapılan törene; Kaymakam Abdullah Kurt, Taraklı Belediye Başkanı İbrahim Pilavcı, Jandarma Komutanı Mustafa Karadaş, İlçe Emniyet Amiri Kemal Özdil, İlçe Milli Eğitim Müdürü Serkan Kormaz, protokol üyeleri öğrenciler ve öğrenci velileri katıldı. Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başladı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Serkan Korkmaz, Belediye Başkanı İbrahim Pilavcı ve Kaymakam Abdullah Kurt birer konuşma yaptı.Kaymakam Abdullah Kurt, “Başarı için hepimize büyük iş düşmektedir” diyerek öğretmen öğrenci ve veli işbirliği ile bunu sağlamak istediklerini belirtti.. Haber Merkezi

Sakarya Yenihaber

10 Eyl 2019 - 11:49 - Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.