Sakarya'da ana okulları için 'uzaktan eğitim' kararı!

Sakarya'da resmi ana okulları, ana sınıfları ve uygulama sınıflarındaki eğitim-öğretim faaliyetleri için uzaktan eğitim kararı alındı

sakaryayenihaber.com -

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında ilk ve orta okullar ile liseler uzaktan eğitime geçmişti.

Milli Eğitim Bakanlığı, yüz yüze eğitimin devam ettiği ana okulları için 81 ile yazı göndererek uzaktan eğitim kararının il müdürlüklerince alınabileceğini duyurdu.

Sakarya Valiliği de bugün aldığı kararla ana okulları ve uygulama sınıflarındaki eğitimin 4 Ocak tarihine kadar uzaktan eğitim yoluyla sürdürülmesi kararını aldı.

Vali Çetin Oktay Kaldırım, kararı şöyle duyurdu:

Covid-19 tedbirleri kapsamında aldığımız karar gereği;

İlimiz genelindeki resmi ana okulları, ana sınıfları ve uygulama sınıflarındaki eğitim-öğretim faaliyetleri 30.11.2020 ile 04.01.2021 tarihleri arasında uzaktan eğitim yoluyla sürdürülecektir.

LÜTFEN

Tedbirlere uyalım.

Sakarya Yenihaber

30 Kas 2020 - 14:48 - Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

memur veli - Resmi anaokulları ve anasınıfları risk sebebiyle kapatılırken özel anaokulları ve kreşler bu uygulamaya dahil edilmediklerini ve yüz yüze eğitime devam edeceklerini açıklıyorlar. Özel okullarda risk mi yok yoksa yarın öbür gün ücret iadesi talep edilmesin diye mi yapılıyor?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 30 Kasım 14:48