GOODYEAR FABRİKASI 225 GEÇİCİ SÜREYLE İŞÇİ ALACAK

Goodyear’da geçici süreyle çalıştırmak üzere 225 işçi alınacağının duyurulması üzerine, İŞKUR’un önünde yoğunluk yaşandı. Çok sayıda iş arayan vatandaş, iş bulma umuduyla İŞKUR’a akın etti.

Goodyear' da 6 ay süreyle farklı bölümlerde çalıştırılmak üzere İŞKUR üzerinden 225 işçi alınacağının duyurulması, birçok kişiye umut oldu. Haberi duyan vatandaşlar İŞKUR’a akın etti. Sabah saatlerinden itibaren İŞKUR’UN Yenibosna Caddesi'ndeki ek hizmet binası önünde yoğunluk yaşandı. Başvurular, Pazartesi’ye kadar devam edecek. Adaylar, 7-11 Mart tarihleri arasında fabrikada mülakata alınacak.

KİMLER ALINACAK?

Adaylarda aranan şartlar ise şöyle: 20-27 yaş arası (1989 ve sonrası doğumlu) olmak. En az lise ve dengi okul mezunu (tercihen endüstri meslek lisesi ve meslek yüksekokulu), herhangi bir suçtan hüküm giymemiş olmak. Tercihen boy ve kilonun orantılı olmalı. Askerliğini yapmış ve fabrika servisleri güzergahında ikamet ediyor olmak. Servis güzergahı: Sapanca, Arifiye, Eşme, Serdivan, Altınova, Erenler, Adapazarı, Karaman, Camili, Korucuk, Yazlık, Maltepe, Kuyudibi, Devoğlu, Ozanlar.

#

03 Mar 2016 - 11:45 - Ekonomi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.