Sakarya'da 8'inci OSB olmayacak!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, ilimizde 7 organize sanayi bölgesinin bulunduğunu belirterek, “Azami kapasiteye ulaşmış olacağımız için Sakarya’ya yeni bir OSB planlanmıyor” dedi

Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, haftalık Karadeniz Ekonomi Gazetesi’ne Sakarya’yı anlattı. İlimizde 7 Organize Sanayi Bölgesi olduğuna dikkat çeken Başkan Yüce, “Son OSB’nin hukuki altyapısının tamamlamak üzereyiz. Yatırımcıları buraya bekliyoruz. Hatta ellerini biraz daha çabuk tutmaları için çağrıda bulunuyorum” dedi.

AZAMİ KAPASİTE

“Bölgeye yatırım yapmak isteyenler buyursun gelsinler” diyen Başkan Yüce, “Öte yandan son organize sanayi bölgesiyle azami kapasiteye ulaşmış olacağımız için yeni bir OSB daha planlanmıyor Sakarya için” diye konuştu. Başkan Yüce, büyük sanayi kuruluşları nedeniyle de Sakarya’nın istihdam konusunda da nispeten sıkıntılarının az olduğunu söyledi.

Sakarya Yenihaber

18 Eki 2019 - 10:44 - Ekonomi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.