TOYOTA C-HR SAKARYA'DA ÜRETİLECEK

Otomotiv sektörünün en büyük kuruluşlarından Toyota, bir süredir gündemde olan Toyoto C-HR üretimini Sakarya’da ki tesislerinde yapmalı planladığı belirtildi.

Otomotiv sektörünün devi Toyota, C-HR model aracını Sakarya tesislerinde üretmeyi planlıyor.

Tokyo’da tanıtımı yapılan yeni model aracın ilimizde üretilecek olması, ilimizin küresel önemini daha da artırması bekleniyor. Başbakanlık Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı tarafından Japon işadamlarına yönelik Tokyo'daki seminere katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından ilk açıklaması yapılan yeni model, böylece kesinlik kazanmış oldu. Fabrikada 2016 ortasında üretilmesine başlanacak yeni SUV, kapılarını geçen hafta açan Tokyo Otomobil Fuarı'nda görücüye çıktı

#

03 Kas 2015 - 12:46 - Ekonomi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.