- 11 Ağu 2022 - 17:30 G: 11 Ağu 2022 - 17:31

Büyükşehir çalışanlarına KVKK eğitimi

Büyükşehir Belediyesi Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı tarafından KVKK (6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu) kapsamında kurum çalışanlarına yönelik farkındalık eğitim verildi.

mask

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı Veri Analizi ve Risk Yönetimi Şube Müdürlüğü tarafından KVKK (6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu) kapsamında kurum çalışanlarına yönelik farkındalık eğitimi verildi. Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen eğitimlerde kişisel verilerin korunmasına yönelik bugüne kadar gerçekleştirilen faaliyetler, devam eden ve bundan sonra takip edilecek süreçler hakkında bilgilendirmeler yapıldı.

Detaylı bilgi paylaşımı

Eğitimlerde birimler tarafından KVKK envanterine bağlı olarak hazırlanan dokümanların uygulama yöntemleri, kişisel verilerin korunması kanunu kapsamında hazırlanan politika ve prosedürler detaylı olarak personele anlatıldı. Belli periyodlarda devam edecek eğitimlerde kişisel verilerin korunması noktasında tüm eğitimlerin verilmesi hedefleniyor.

11 Ağu 2022 - 17:30 - Gündem --- Okunma

Son bir ayda sakaryayenihaber.com sitesinde 540.347 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Anadolu Ajansı (AA), İhlas Haber Ajansı (İHA), Demirören Haber Ajansı (DHA), Anka Haber Ajansı (ANKA) tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.