Bir ailenin evi kül oldu...

Adapazarı'nda 2 katlı bir evin ikinci katında çıkan yangın paniğe neden oldu. Yangın itfaiye ekiplerinin yaklaşık 1 saatlik çalışması sonucu söndürüldü.

Bir ailenin evi kül oldu...
Haber albümü için resme tıklayın

Bir ailenin evi kül oldu...

Edinilen bilgilere göre, Kışla Mahallesi’nde bulunan iki katlı bir evin ikinci katında henüz belirlenemeyen bir nedenden yangın çıktı. Evin birinci katında oturan ev sakinleri, dumanları fark etmesi üzerine durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Sokakların darlığı ve elektrik telleri nedeniyle itfaiye ekipleri zaman zaman müdahalede zorlanırken yaklaşık 1 saatlik çalışma sonucunda yangın kontrol altına alınarak söndürüldü.

Öte yandan, mahalle sakinleri endişeli bakışlarla çıkan yangını ve çalışmaları izlerken alevlere teslim olan evin ikinci katı kullanılamaz hale geldi. Konu ile ilgili inceleme başlatıldı.

#

03 Ağu 2020 - 00:08 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.