Büyükşehir 55 bini aşkın talebi çözüme ulaştırdı

Büyükşehir Belediyesi Çözüm Masası vatandaşların 7 gün 24 saat sorun, görüş ve taleplerini çözüme ulaştırmaya devam ediyor. Çözüm Masası salgın süresince Alo 153 hattına gelen 55 bini aşkın çağrıyı çözüme ulaştırdı.

Büyükşehir 55 bini aşkın talebi çözüme ulaştırdı
Büyükşehir 55 bini aşkın talebi çözüme ulaştırdı
Haber albümü için resme tıklayın

Sakarya Büyükşehir Belediyesi (SBB) Çözüm Masası vatandaşların 7 gün 24 saat istek, öneri ve taleplerini çözüme ulaştırmaya devam ediyor. Koronavirüs salgını süresince aktif olarak çalışmaya devam eden Çözüm Masası ilk vakanın görüldüğü günden itibaren ALO 153 Çözüm Masası hattına gelen toplam 55 bin çağrıyı çözüme ulaştırdı. Vatandaşların sokağa çıkma kısıtlaması olduğu günlerde sorunlarını çözüme ulaştırmak için çalışan Çözüm Masası, vatandaşların çözüme en hızlı şekilde ulaştığı tek adres oldu.

7 gün 24 saat vatandaşımızın yanındayız

Konu ile ilgili Çözüm Masası’ndan yapılan açıklamada, “Vatandaşlarımızın istek, öneri ve taleplerini çözüme ulaştırmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 7 gün 24 saat esasına dayalı olarak sürdürdüğümüz çalışmalarımızda vatandaşlarımızdan gelen çağrıları özenle dinliyor, sorunun hızlı bir şekilde çözüme ulaşması için ilgili birimlere ulaştırıyoruz. Sorunun çözümü noktasında da takip yaparak vatandaşımıza geri bildirim gerçekleştiriyoruz. Koronavirüs salgını süresince aktif olarak çalışan birimimiz sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu günler dâhil olmak üzere ülkemizde ilk vakanın görüldüğü tarihten itibaren Alo 153 Çözüm Masasına hattına gelen toplam 55 bin çağrıyı çözüme ulaştırdı. Koronavirüs salgınını birlik ve beraberlik içerisinde atlatacağımıza inanarak çalışmalarımızı aralıksız sürdürmeye devam edecek, vatandaşlarımızın çözüme ulaşmaları için var gücümüzle çalışacağız” denildi.

01 Haz 2020 - 11:48 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Vatandaş - Evert 2 email attım ikisine de cevap verdi. Sürecin takipçisiyiz. :). Keşke süreci tamamlasaniz.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 01 Haziran 11:48