Ekrem Yüce birliğin encümen toplantısında konuştu

Marmara Belediyeler Birliği encümen toplantısına video konferans yöntemi ile katılan Başkan Ekrem Yüce, “Bölgemizin afetlere karşı her konuda hazırlıklı olması için stratejik planlama yapılmasını doğru buluyorum. Bu konuda Sakarya Büyükşehir Belediyesi olarak her türlü katkı ve desteği sağlamaya da hazırız” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Marmara Belediyeler Birliği encümen toplantısına katıldı. Koronavirüs salgını nedeniyle video konferans yöntemi ile gerçekleştirilen toplantıda belediyeler yeni normalleşme birlikte yaptıkları çalışmalarıyla ilgili tecrübelerini aktardı. Toplantı öncesinde tüm belediyeler geçtiğimiz günlerde sel felaketi yaşayan Bursa’ya geçmiş olsun dileklerini iletti.

"BURSA'NIN YANINDAYIZ"

Toplantıda söz alan Başkan Yüce, “Öncelikle Bursa Belediye Başkanımıza ve Bursa’ya yaşanan afet münasebetiyle geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Her zaman Bursa’nın yanındayız. Mevlam ne Bursa’ya ne de ülkemize bu tür bir afeti bir daha yaşatmasın" dedi.

KATKI VE DESTEĞE HAZIRIZ

Sözlerine devam eden Başkan Yüce, "Toplantımızda dile getirilen Marmara bölgemizin afetlere karşı her konuda hazırlıklı olması için stratejik planlama yapılmasını doğru buluyorum. Bu konuda Sakarya Büyükşehir Belediyesi olarak her türlü katkı ve desteği sağlamaya da hazırız. Toplantımızın hayırlara vesile olmasını alacağımız kararların hem şehirlerimize hem de bölgemizdeki sorunlara çözüm olmasını temenni ediyorum” dedi.

25 Haz 2020 - 15:25 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.