Hadi Sakarya! Şehrimizi Al Bayrakla Donatalım...

Türk Ordusunun, Suriye'deki teröristlere yönelik Barış Pınarı Harekatı'na destek olmak için herkesi Türk Bayrağı asmaya davet ediyoruz...

Türkiye’nin güney sınırındaki terör unsurlarını temizlemek amacıyla başlatılan Barış Pınarı Harekatı’na vatandaşlarda ev ve işyerlerine bayrak asarak destek veriyor. Türk Askeri’nin yanında olduğunu göstermek için Sakarya’yı kırmızı beyaza boyayan vatandaşların etkinliğinin önümüzdeki günler de daha da artması bekleniyor.

KAMPANYA BAŞLADI

Sürecin bayrak asma kampanyasına dönüşmesi bekleniyor. Biz de Yenihaber olarak Kahraman Ordumuz tarafından başlatılmış olan Barış Pınarı Harekatı’nın başarıya ulaşmasını temenni ediyor ve sessizce başlayan Türk Bayrağı asma etkinliğine canı gönülden destek veriyoruz. Haydi Sakarya bayraklarla ordumuza destek olmaya!

Sakarya Yenihaber

11 Eki 2019 - 09:12 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.