Sakarya Barosu seçimleri ertelendi

Hafta sonu yapılacak olan Sakarya Barosu genel kurulu, İçişleri Bakanlığı genelgesi doğrultusunda ertelendi

sakaryayenihaber.com -

Sakarya Barosu'nun olağan genel kurulu 3-4 Ekim'de Atatürk Spor Salonunda gerçekleşecekt.

Mevcut Baro Başkanı Abdurrahim Burak, İlknur Ebiz Yıldız ve Özgür Akın'ın adaylıklarını açıkladığı kongrede Sakarya'daki 900'ün üzerindeki avukatı temsil edecek yeni yönetim organlarının seçimi yapılacaktı.

Ancak, Baronun genel kurulu İçişleri Bakanlığının genelgesi doğrultusunda ileri bir tarihe ertelendi.

Genelgeye göre; bugünden itibaren sivil toplum kuruluşları, kamu kurumu niteliğindeki meslek kuruluşları ile üst kuruluşları, birlikler ve kooperatifler tarafından düzenlenecek olan etkinliklerin, 01 Aralık 2020 tarihine kadar ertelenmesi kararı alındı.

Sakarya Yenihaber

02 Eki 2020 - 12:36 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.