Sakarya UMKE afet bölgesinden ayrıldı

Elazığ'da meydana gelen depremin ardından arama - kurtarma çalışmalarına katılmak üzere bölgeye giden Sakarya UMKE, dönüşe geçti. Sakarya ekipleri, son olarak depremzede çocuklarla oyunlar oynadı

Sakarya UMKE afet bölgesinden ayrıldı
Sakarya UMKE afet bölgesinden ayrıldı 
+3
Video için play'e tıklayın

sakaryayenihaber.com -

Geçtiğimiz hafta Cuma akşamı Elazığ Sivrice'de meydana gelen 6.8 şiddetindeki büyüklüğündeki depremin ardından bölgeye Sakarya'daki AFAD (Afet ve Acil Durum) ve UMKE (Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi) ekipleri de gitti.

Deprem bölgesindeki arama - kurtarma çalışmalarının sonlandırılmasının ardından Sakarya AFAD ekipleri ilimize dönerken, UMKE ekipleri de dönüşe geçti.

Son gün depremzede çocuklarla oyunlar oynayarak onlara moral veren ekipler, Sakarya'ya döndü.

Sakarya UMKE, depremin hemen ardından toplam 17 kişi olan 3 ekip ve 3 kişilik 112 Acil Sağlık Servisi ekibiyle bölgeye gitmişti.

Sakarya Yenihaber

30 Oca 2020 - 12:50 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.