138 ÇOCUK DELİKANLI OLDU

Adapazarı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel Sünnet Şöleninin 16.’sı bu yıl da görkemli bir programla devam etti. Can Düğün Salonu’nda yapılan şölende 6 ile 14 yaş grubundaki 138 çocuğun sünnet merasimi gerçekleştirilirken çocukların mutluluğu görülmeye değerdi.

138 ÇOCUK DELİKANLI OLDU
138 ÇOCUK DELİKANLI OLDU
Haber albümü için resme tıklayın

ÇOK SAYIDA DAVETLİ

Sünnet Şölenine Adapazarı Belediyesi Başkanı Mutlu Işıksu, Başkan Yardımcıları Hilmi Kızılcık ve Yusuf Özden, AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Metin Kurtuluş, AK Parti Adapazarı İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Varol, Sakarya Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Musa Zor, Adapazarı Belediyesi Meclis Üyeleri, CHP Adapazarı İlçe Başkanı Fatma Kurtuluş, muhtarlar ve çok sayıda davetli katıldı.

MUTLU GELECEK

Sünnet Şöleni’nde çocuklarla ve aileleri ile tek tek ilgilenip hatıra fotoğrafı çektiren Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, çocukların geleceğinin her şeyden önce geldiğini vurgulayarak, “Bugün bu şölenle birlikte çocuklarımız delikanlılığına ilk adımlarını atıyor. Bizler çocuklarımızın bu toplum için ne kadar kıymetli olduğunun farkındayız ve çocuklarımızın geleceğinin her şeyden önemli olduğunu sürekli vurguluyoruz. Adapazarı Belediyesi olarak bizler de sosyal sorumluluğun gereğini yerine getirerek böylesine güzel bir etkinliği düzenlemiş olduk. Bu vesile ile şölenimize emeği geçen herkesi tebrik ediyor, sünnet olan çocuklarımızın ailelerini bu mutlu günlerinde yalnız bırakmayan siz değerli misafirlerimize katılımınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

İKRAM YAPILDI

Kuran-ı Kerim Tilaveti ve yemek ikramı ile başlayan şölende, protokol üyeleri ile sünnet çocukları günün anısına toplu fotoğraf çekildi. Şölen sonunda çocuklara Adapazarı Belediyesi tarafından çeşitli hediyeler dağıtıldı.

Sakarya Yenihaber

05 Ağu 2019 - 11:47 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.