16 bin ton kömür dağıtılacak

Erenler’de ikamet eden muhtaç vatandaşlara, Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma Vakfı tarafından kömür dağıtımı yapılmaya başlandı.

Bin 600 ihtiyaç sahibi aileye birer ton olarak dağıtılacak olan 16 bin ton kömürün dağıtımlarına başlandı.

Erenler Kaymakamı Mehmet Mızrak yaptığı açıklamada, “Bursa İl Orhaneli İlçesinden temin edilen ve bin 600 muhtaç aileye birer ton olmak üzere 16 bin ton kömür dağıtımı yapılacak. Bu kadar büyük bir miktarın dağıtımı için arazilerini depo olarak kullandırmaları konusunda Kaymakamlığımıza desteklerini veren İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne de teşekkür ederim” dedi.

#

08 Eki 2013 - 14:50 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.