2 yaşındaki Duygu melek oldu

Karasu'da amansız bir hastalıkla dünyaya gelen 2 yaşındaki Duygu Elmacı, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

2 yaşındaki Duygu melek oldu
Haber albümü için resme tıklayın

sakaryayenihaber.com- Azim ÇELİK-Cihan Emre'nin haberi

Karasu Aziziye Mahallesi'nde yaşayan Duygu Elmacı, 2 yıl önce amansız bir hastalıkla dünyaya geldi. Minik Duygu, doğduğu günden bu yana hastanelerde sürekli olarak tedavi gördü. Duygu, bir süre önce durumunun kötüleşmesi üzerine hastaneye yatırıldı.

Polis olan baba Ümit ve anne Miyase Elmacı, bu süreçte çocuklarını bir an olsun yalnız bırakmadı.

Duygu'nun tedavisi bir kaç gündür ise yoğun bakımda sürüyordu. Geçtiğimiz günlerde minik Duygu'dan acı haber geldi. Küçük çocuk, doktorların tüm müdahalesine rağmen yaşam savaşını kaybetti. 2 yaşında hayata gözlerini yuman çocuğun ölümü ailesi ve yakınlarını yasa boğdu. Minik Duygu, geçtiğimiz gün Karasu Aziziye Mahallesi'nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Sakarya Yenihaber

13 Şub 2020 - 19:30 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.