29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun

Bugün, Ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘benim en büyük eserim’ dediği Cumhuriyet’in 97’nci yılını büyük bir coşkuyla kutluyoruz. Biz de Cumhuriyet coşkusunu yaşamaya ve yaşatmaya sonsuza kadar ant içtik… Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır!

Bugün, ‘egemenlik kayıtsız şartsız milletindir’ sözünün hayata geçirildiği, ülkemizin doğum günü olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı… Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına duyduğumuz minnet duygusuyla kutlayacağımız bu büyük bayram için gün içinde çeşitli etkinlikler düzenlenecek.

FENER ALAYI

Cumhuriyet coşkusu koronavirüs tedbirleri kapsamında bugün saat 10.00’da Valilik Kampüsü bahçesinde tebriklerin kabulü, Camili’deki Anıt önünde saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı’nın okunması ve Vali Çetin Oktay Kaldırım’ın konuşması ile devam edecek. 29 Ekim etkinlikleri kapsamında bu akşam saat 19.00’da Çark Caddesi başından başlayarak Demokrasi Meydanı’nda son bulacak şekilde Fener Alayı düzenlenecek.

Sakarya Yenihaber

29 Eki 2020 - 00:23 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Sinan Ulusinan - Gurur verici bir manşet... Cumhuriyet çocuklarına çok teşekkür ederim...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 29 Ekim 00:23