3 ARALIK ENGELLİLER GÜNÜ'NDE ENGELLİLERE TABLET

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler Günü sebebiyle hazırlanan program yoğun ilgi gördü. Programda 13 engelliye tablet dağıtıldı

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından Orhangazi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen törene Vali Yardımcısı Bekir Dınkırcı, Garnizon Komutanı Albay Emin Dursun, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mutlu Işıksu, Adapazarı Belediye Başkan Vekili Erol Aydın ve protokolün yanı sıra çok sayıda davetli katıldı. Programın açılışında konuşan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mutlu Işıksu, “3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla düzenlediğimiz programa hoş geldiniz. Bildiğiniz üzere her ilde olduğu gibi ilimizde de engelli vatandaşlarımız için hem belediyelerimiz hem de il müdürlüğümüz olarak birçok çalışma yapmaktayız. Engellilerine bakan ailelere aylık ödemeler yapmakta ve birçok konuda hem engellilerimizin hem de ailelerimizin yanında olmaktayız. İzleyeceğiniz bu programda engellerin sevgi ve çalışma ile nasıl ortadan kalktığını göreceksiniz” dedi.

ENGELLİ ADAYI

Işıksu’dan sonra konuşan Vali Yardımcısı Bekir Dınkırcı ise, “Unutmamalıyız ki her birimiz engelli adayıyız ve bu yüzden toplum olarak engellilere karşı çok büyük sorumluluklarımız var” dedi. Programda engelli öğrencilerin hazırladığı gösteriler sergilendi. Program sonunda Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ortaklaşa yapılan ‘3’üncü El Projesi’ kapsamında 13 engelliye tablet dağıtıldı.

#

04 Ara 2015 - 11:34 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.